Skip to content
Employees from Hans Aa

Chief Commercial Officer

11/10/2023

CCO – Strategisk profil

Udvikling af produkt og marked

Forestil dig, at du får en betroet rolle som del af topledelsen i en vækstorienteret virksomhed – hvor du, som ansvarlig for R&D og den kommercielle organisation, skal drive udviklingen af både produkt og marked.

Læg dertil, at jobbet er i en virksomhed, som arbejder stenhårdt på at udbygge sin globale position.

Denne mulighed venter dig i en nyoprettet stilling som CCO hos Hans Aa, hvor du med din ledelsesmæssige erfaring og strategiske forståelse virkelig kan gøre en forskel og bidrage til den fortsatte vækst.

Velkommen til vækstvirksomheden Hans Aa

Du bliver en vigtig del af en global industrivirksomhed, hvor vindindustrien står for den største del af omsætningen. Hans Aa har et stærkt økonomisk fundament, en solid ejerkreds og en professionel bestyrelse.

Hans Aa A/S har 320 medarbejdere, heraf 40 på hovedkontoret i Esbjerg, hvor man udover en mindre produktion også har salg/marketing, R&D, HR og administration.

Du træder ind i en nyoprettet stilling, der skal styrke ledelseslaget i Hans Aa, hvor du får rig mulighed for at bidrage med dit strategiske perspektiv og kompetente hands-on eksekvering.

En betroet og vigtig rolle

I tæt samspil med CEO bliver du overordnet ansvarlig for driften og udviklingen af ’produkt’ og ’marked’ i Hans Aa. Du skal:

  • være en kompetent og inspirerende leder for hhv. Salg, Marketing og R&D
  • sikre det rette fokus på kundesegmenter og markeder
  • bidrage til optimering af processer, bl.a. ved produktionen i Danmark, Polen og Kina
  • sikre implementering af salgsstrategien herunder eksekvering af handlingsplaner
  • stå for udvikling af organisationen gennem inddragelse af eksisterende medarbejderes kompetencer, samt ansættelse af supplerende profiler i både R&D og Salg.

 

Du skal trives i et internationalt miljø, og i perioder kan du forvente en del rejseaktivitet til virksomhedens fabrikker og kunderelationer.

Stillingen passer til dig, hvis du trives i en mellemstor virksomhed uden tunge beslutningsprocesser, hvor du får et stort ansvar, og din indsats hurtigt kan aflæses på virksomhedens resultater.

Teamet mangler disse kompetencer 

Vi forestiller os, at du har en veludviklet teknisk forståelse, muligvis en ingeniøruddannelse samt betydelig erfaring med salg og forretningsudvikling. Som leder har du udviklet din organisation og har med en inspirerende og tydelig ledelsesstil skabt resultater gennem andre.

Derudover kendetegner følgende kompetencer dig:

  • Erfaring med internationalt salg af tekniske produkter og gerne erfaring med account management af globale koncerner
  • Erfaring med salgsarbejde via kundens tekniske organisation
  • Brancheerfaring fra vindindustrien vil være en fordel, men gerne kombineret med erfaring fra andre industrier
  • Du kan skabe resultater med eksekvering af strategi og handlingsplaner.

 

Vi forudsætter, at du trives med at være selvkørende og hands-on på opgaver. Du skal tage styring og sikre, at kursen mod udvikling af nye produkter og markeder holdes.

Det får du hos Hans Aa

Jobbet som CCO rummer gode fremtidsperspektiver for din videre karriere. Du får en ansvarsfuld og betroet rolle samt mulighed for at præge virksomhedens udvikling.

Du får mulighed for at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer og prøve dig selv af i en toplederstilling, hvor du sammen med virksomhedens CEO og en kompetent bestyrelse skal realisere virksomhedens potentiale.

Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold med en attraktiv gagepakke.

 

Vil du være leder i en global vækstvirksomhed?

Så er du velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på +45 2074 4492 eller konsulent Mads Nielsen på +45 2364 4649, hvis du ønsker yderligere informationer om stillingen og virksomheden.

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke HER

Om Hans Aa

Med afsæt i stolte håndværkstraditioner fra sejlmagerfaget har Hans Aa udviklet sig til at være en global industrivirksomhed med produktion i Danmark, Polen og Kina. Virksomheden er leverandør af afdæknings- og beskyttelsesløsninger (presenninger), blandt andet til vindindustrien, som står for den største del af omsætningen.

Hans Aa betjener desuden landbrugsindustrien, offshore (olie og gas) samt handling-selskaber med kundetilpassede løsninger, og virksomheden påtager sig ligeledes en række specialopgaver.

Virksomheden har fastholdt kerneværdierne, og man tror på, at høj kvalitet og kundefokus i kombination med fleksibilitet og en innovativ tilgang, udgør et solidt fundamentet for fremtidig vækst.

Title:
Chief Commercial Officer
Job function:
Administration
Country:
Danmark
Application deadline:
ASAP