Skip to content
3d rendering of Hans Aa tarp solution

Head of Engineering

04/07/2024

Om stillingen og dine opgaver

Som Head of Engineering hos Hans Aa vil du få ansvaret for at lede engineering-teamet, der arbejder med virksomhedens produktprogram. Dit team skal sikre, at projekterne bliver gennemført til tiden, i høj kvalitet og i overensstemmelse med de aftalte specifikationer. Du vil også have ansvar for den løbende R&D-udvikling af hele produktprogrammet, så Hans Aa kontinuerligt udvikler sig og kan tilbyde fremtidens løsninger.

Rollen giver dig en bred berøringsflade i forhold til produktion, indkøb og salg på tværs af landegrænser i en global organisation. Du vil fokusere på, hvordan dit arbejde bidrager til afdelingens effektivitet, og tage ansvar for udviklingen af procedurer, processer og retningslinjer for både projekter og den daglige drift i engineering-afdelingen. Det kræver, at du formår at prioritere, stille krav og tage beslutninger i en hverdag, hvor tingene ofte går stærkt, og kravene fra de globale kunder øges.

Du vil lede et team på fem medarbejdere i en velfungerende og kompetent afdeling, kendetegnet ved en god stemning og hjælpsomhed. Desuden vil du være ansvarlig for at udvikle og drive den faglige retning for engineering i Polen og Kina (ca. 10 medarbejdere), hvor du skaber synergier og effektivitet på tværs af landegrænserne.

Dine primære opgaver vil være:

  • Scoping og ressourcestyring af igangværende og nye opgaver, samt sikring af at de drives kommercielt
  • Udvikling af ingeniørteamet globalt (Danmark, Polen og Kina)
  • Sikring af velfungerende drift i afdelingen, overholdelse af tidsplaner, kvalitetskrav etc.
  • Samarbejde med salg og produktion for at sikre, at opgaverne er klar til serieproduktion
  • Sikring af udbygning af testfaciliteter, herunder simulering og validering
  • Forbedring og videreudvikling af dokumentationen, så Hans Aa altid leverer ajourførte dokumentationspakker
  • Håndtering af og opfølgning på projekter, der overdrages mellem de globale afdelinger
  • Produktionsmodning af produkter fra design til produktion.

Din baggrund og dine kompetencer

Vi ser gerne, at du har en solid teoretisk baggrund inden for konstruktion og ledelse samt dokumenteret erfaring som leder. Du trives med at have medarbejderansvar og har naturlig autoritet til at sætte den faglige retning, drive udviklingen fremad og sikre, at dine medarbejdere præsterer og trives i en dynamisk hverdag.

Arbejdsopgaverne kræver, at du er struktureret og disciplineret i din tilgang og har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye udfordringer. Du er proaktiv og tager ansvar for at få tingene til at lykkes i afdelingen. Med den store interne berøringsflade i den globale organisation er det afgørende, at du besidder gode kommunikationsevner og er villig til at samarbejde effektivt på tværs af alle niveauer i organisationen.

Du behersker både skriftligt og mundtligt engelsk flydende, og du bor – eller er villig til at bosætte dig – inden for en times kørsel fra Esbjerg. Stillingen indebærer rejseaktivitet på ca. 15-25 dage årligt.

Head of Engineering med kommercielt fokus

For Hans Aa i Esbjerg søger TalentTrack en Head of Engineering med stærke tekniske kompetencer og kommercielt udsyn. Stillingen fokuserer på ledelse, udvikling og drift i en global virksomhed med store ambitioner.

Du tilbydes:

Hans Aa A/S tilbyder ansættelse i en solid virksomhed, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur med god mulighed for sparring og udvikling. Du får en stilling, hvor du arbejder sammen med positive kollegaer i moderne og lækre lokaler.

Her bliver du del af en flad og uformel organisation med faglige kompetencer på højt niveau. Virksomheden har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på fleksibilitet og samarbejde.

Samtidig kan du forvente stabile og ordnede ansættelsesforhold. Lønnen forhandles individuelt og modsvarer dine kvalifikationer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, TalentTrack, på tlf. 3152 8191 eller e-mail: jj@talenttrack.dk.

Title:
Head of Engineering
Job function:
Engineering
Country:
Denmark
Application deadline:
ASAP
Send application to:

Contact person:

Kenneth Iversen
+45 4199 9051
Kenneth Iversen CCO Hans Aa